Reynaers Aluminium

Reynaers Gordijngevels

De gevels van Reynaers zijn specifiek ontworpen om de vragen van de hedendaagse architectuur te beantwoorden. Afhankelijk van de behoefte kan men kiezen voor het traditionele grid of stijl- en regelwerksysteem - met al zijn esthetische varianten - of voor de hoogtechnologische elementgevel die een uiterst snelle montage op de werf toelaat.

Al onze systemen zijn onderling compatibel, zodat raam-, deur-, gevel- en daksystemen probleemloos samen kunnen worden gebruikt om integrale oplossingen te creëren. Hierdoor heeft de ontwerper een uitermate betrouwbaar systeem in handen, terwijl hij tegelijkertijd over een enorme ontwerpvrijheid beschikt. Bij Thielemans & Co staan wij u vanaf de ontwerpfase en in de loop van het volledige project bij om u de beste beslissingen te helpen nemen.

Verschillende profielen

CW 50 is een systeem voor gevels en daken dat een onbeperkte creatieve vrijheid mogelijk maakt, en dankzij zijn slanke aanzichtbreedtes van 50 mm ook een maximale lichtinval biedt. Het systeem is verkrijgbaar in elf verschillende stijlen, waarbinnen nog tal van verschillende buitenafwerkingen mogelijk zijn. Dankzij het uitgebreide gamma worden alle combinaties van verticale en hellende vlakken, en de integratie van alle types vleugels mogelijk. Dat brede gamma biedt eveneens geavanceerde technische oplossingen als antwoord op de verschillende prestaties die een gevel vereist.

>>> Download Folder CW 50 >>>