Over ons

Ervaring & Vakmanschap

Thielemans & co heeft als familiebedrijf reeds meer dan 40 jaar ervaring in de fabrikatie en de plaatsing van aluminium ramen en deuren. Door een samenspel van ervaring, het gebruik van moderne technieken en de innoverende kwaliteit van topproducten levert Thielemans meer dan zomaar buitenschrijnwerk.

Thielemans & Co levert kwaliteit.

Door gebruik te maken van onze eigen plaatsingsploegen staan wij bovendien garant voor een vlekkeloze en nauwkeurige plaatsing. Flexibiliteit is een sleutelwoord binnen ons dynamisch bedrijf. Zo kunnen wij snel inspelen op uw dringende vraag.

Het Thielemans & Co Team.

ThielemansPro

Medio 2012 werd Thielemanspro opgericht: de verwerking van Reynaers Aluminium profielen voor professionele plaatsers. U kan bij ons terecht voor op maat gemaakte ramen & deuren uit het hele Reynaers Aluminium gamma, in alle beschikbare kleuren. Wij zijn specialist in CS-38 ramen. Desgewenst leveren wij ook de beglazing.

>>> Website Thielemanspro >>>

Reynaers Partner

Het label Reynaers Partner dat aan het bedrijf door Reynaers Aluminium werd toegekend betekent veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur. Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen een absolute speler in aluminium profielen enerzijds, en de aluminium specialist anderzijds die borg staat voor een correcte constructie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.

Harol Specialist

Thielemans & Co is partner van Harol, gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Op maat van uw wensen en gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid. Thielemans & Co biedt een full service van begin tot einde.

Neem een kijkje in onze toonzaal