Reynaers Aluminium

Reynaers Ramen & Deuren

Ramen zijn letterlijk uw venster op de wereld en bovendien het visitekaartje van uw huis. Daarom bestaat er een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten.

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!

Verschillende profielen

Ecosystem is een hoogwaardig aluminiumsysteem dat een estetisch ontwerp koppelt aan energiezuinigheid. Door een Uf-waarde tot 2,25 W/m2K voldoet het aan de meest recente voorschriften voor de termische isolatie.

Ecosystem is ongetwijfeld het best presterende systeem in zijn prijsklasse.

>>> Download Folder Ecosystem >>>

Wat hebben de renovatie van een industrieel pand, de plaatsing van een vintage veranda en de bouw van een hedendaagse woning met uitgepuurde architectuur met elkaar gemeen? Alle drie hebben ze nood aan ultraslanke en tegelijk energiezuinige raamprofielen.

Hier is de Slim Line 38 reeks een perfecte oplossing voor.

>>> Download Folder Slimline 38 >>>

CS 68 is een thermisch geïsoleerd driekamersysteem voor ramen en deuren dat hoge isolatieniveaus combineert met optimale veiligheid.

Het systeem is beschikbaar in een verscheidenheid van esthetische vormen die passen bij de uiteenlopende hedendaagse architectuurstijlen en biedt alle types van naar binnen- en buitendraaiende ramen en deuren. De dubbele aanslagdichting tussen het buitenkader, vleugel en het verlaagd afwateringsniveau verzekert wind- en waterdichtheid.

binnen- en buitenkleuren zijn mogelijk.

>>> Download Folder CS68 >>>

CS77 is een vijfkamersysteem voor ramen en deuren met thermische onderbreking en voldoet aan de strengste vereisten op vlak van isolatie en veiligheid.

Bovendien is het systeem beschikbaar in verschillende uitvoeringen die op de huidige architecturale trends zijn afgestemd.

>>> Download Folder CS77 + CS77 HI >>>

CS 86-HI is een multikamersysteem voor ramen en deuren dat design, optimale stabiliteit en uitstekende thermische isolatie combineert. Dankzij de isolerende multikamerstrippen haalt de CS 86-HI waarden bij vaste ramen tot 1,47W/m2 waardoor dit een uiterst energiebesparend systeem is.

>>> Download Folder CS 86 HI >>>

Passief- en lage energiehuizen zijn de toekomst van de bouwsector. Met het CS 104 profiel realiseert men passieve constructies met isolatiewaarden tot Uf 0.88 W/m²K, door het gebruik van een gepatenteerde isolatietechnologie. De stegen zijn uitgerust met een geïntegreerde PUR foam waardoor er geen afzonderlijke assemblage van de strips meer dient te gebeuren. Speciaal ontwikkelde rubbers garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid en zorgen zo voor een optimale energie efficiëntie

>>> Download Folder CS 104 >>>

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren dat ontelbare designmogelijkheden combineert met superieure resultaten op het vlak van prestaties en productiesnelheid. Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten.

Bovendien blinkt de MasterLine 8 uit in thermische isolatie en lucht- en waterdichtheid, met een beperkte inbouwdiepte van 87 mm. Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

>>> Download Folder Masterline 8 >>>