Reynaers Aluminium

Reynaers Schuiframen

Binnen en buiten worden één

Bij Reynaers zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. En onze schuifdeuren en schuifsystemen zijn daarvan een goed voorbeeld. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte. Met een aluminium schuifdeur opent u letterlijk ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een maximale afmeting tot 3 meter hoog en 6 meter breed? En u kiest zelf de kleur van het aluminium profiel: voor binnen én voor buiten

Verschillende profielen

CP 130, een nieuwe totaaloplossing van schuif- en hefschuifsystemen, bestaat ook in een voordelige monorailversie en een versie met dubbele rail of drie rails, telkens met een waaier van oplossingen voor vloer- aansluitingen.

De compatibiliteit van CP 130 en CS 68 is voordelig voor de fabrikanten. Zij kunnen bestaande CS 68-profielen en -accessoires (ook dwarsbalken en glassteunen) opnieuw aanwenden in andere toepassingen. Bovendien is het nieuwe systeem gericht op een snelle en vlotte assemblage en installatie.

>>> Download Folder CP 130 >>>

CP 155 is een thermisch onderbroken aluminium schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht (tot 400 kg), mogelijke vleugelhoogte (tot 3 m) en de vele configuratiemogelijkheden architect en bouwheer een enorme ontwerpvrijheid biedt.

Door de hoge thermische prestaties en de hoge luchtdichtheid is de CP 155-reeks perfect toepasbaar in de laagenergie- en passiefbouw. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid tot een HI-versie met nog hogere thermische prestaties.

CP 155-LS/HI met Minergie-label behaalt de beste thermische prestaties waardoor deze variant, gecombineerd met driedubbele beglazing, perfect toepasbaar is in de passiefbouw. Deze schuifdeur wordt steeds uitgevoerd als een hefschuifdeur met monorail waarbij de vaste beglazing langs de buitenzijde wordt geplaatst.

Ook geautomatiseerde oplossingen zijn beschikbaar voor een maximaal gebruikscomfort.

>>> Download Folder CP 155 >>>

Geniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity! De ultrafijne look van het Hi-Finity schuifraam creëert grote, transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. Hi-Finity zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld.

Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam uiterst performant. Het is in staat om glasgewichten tot 500 kg te dragen. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look is Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

>>> Download Folder High Finity >>>